Akcija

„Humanist“ fondacija prikupljenom donacijom pomogla porodici Šljivić

Volonteri fondacije „Humanist“ udruženim snagama sa brojnim sugrađanima, prikupili su pomoć za porodicu Šljivić iz sela Melenci pored Zrenjanina. Porodica sa četiri mališana...

Podeli vest

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Volonteri fondacije „Humanist“ udruženim snagama sa brojnim sugrađanima, prikupili su pomoć za porodicu Šljivić iz sela Melenci pored Zrenjanina. Porodica sa četiri mališana od kojih je najmlađa beba od svega par meseci na sve moguće načine pokušavaju da prežive, a pored svih životnih prekretnica moraju da se susreću i sa ostalim nelagodnostima:

„Grejem se na drva, ono što mi neko donese ili se snađem. Međutim desilo se da sam zimus imala punu šupu drva, preko noći su kroz žicu ušli razvalili vrata od šupe i sva nam drva odneli.“ – ističe mama Ljiljana i dodaje – „Morala sam od mame da donosim drva  i to onim dečijim kolicima pošto nemam velika, da zagrejem decu i to u jednoj maloj prostoriji“.

Ova porodica živi u maloj kući koja je oronula, sa popucanim zidovima, bez izolacije, kupatila, sa lošim uslovima za život četvoro dece.

Fondacija „Humanist“ početkom septembra krenula je sa skupljanjem donatora koji će pomoći renoviranje i adaptaciju kuće. Dok se ne realizuje ovaj projekat, fondacija sa svojim prijateljima pomaže u neophodnim stvarima za život ove porodice.

Mali Davor, inače najstarije dete, prvi put je duvao svećice. Zajedno sa fondacijom „Humanist“ proslavio je svoj peti rođendan.


Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se obrate na  061/2000170 ili mail: humanist.beograd@gmail.com, ukoliko imaju garderobu koju više ne nose ili su spremni da zajedno sa nama na bilo koji način pomognu porodici Šljivić.

Newsletter prijava

Upiši svoj email i ostani u toku s našim radom!

Upotreba kolačića

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo