Akcija

Članovi humanitarne fondacije “Humanist” dali krv u akciji na Zvezdari

Gradska opština Zvezdara i Institut za transfuziju krvi Srbije danas su organizovali novu akciju dobrovoljnog davanja krvi ispred zgrade Opštine u Bulevaru kralja Aleksandra 77...

Podeli vest

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Gradska opština Zvezdara i Institut za transfuziju krvi Srbije danas su organizovali novu akciju dobrovoljnog davanja krvi ispred zgrade Opštine u Bulevaru kralja Aleksandra 77.

U akciju su se kao dobrovoljni davaoci krvi, predvođeni predsednikom fondacije “Humanist” Branislavom Simićem, uključili i članovi ove humanitarne fondacije među kojima su bile i ličnosti iz javnog života Nataša Akasentijević i Pedja Damnjanović.

Članovi fondacije “Humanist”, kao i ostale prisutne dobrovoljne davaoce krvi, obišao je predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, koji im je zahvalio na gesti kojom su pokazali svoju humanost i pomoći koju na ovaj način pružaju zdravstvenim ustanovama u nastojanju da se obezbedi dovoljna količina krvi.

,,Gradska opšina Zvezdara i Institut za transfuziju krvi Srbije više godina imaju odličnu saradnju u akciji čiji je cilj obezbeđivanje dovoljnih količina krvi. Posebno raduje da su se u današnju akciju, pored drugih davalaca, uključili i članovi Fondacije “Humanist” in a taj način dali primer kako se kolektivno mogu pomoći ovakve i slične akcije” – rekao je Vladan Jeremić i dodao da će saradnja Opštine i Instituta za transfuziju krvi Srbije biti nastavljena i da se nada da će ovakvim akcijama, pored pojedinaca, sve više učestvovati i kolektivi.

Newsletter prijava

Upiši svoj email i ostani u toku s našim radom!

Upotreba kolačića

Naš sajt koristi kolačiće kako bi poboljšao korisničko iskustvo